Відгуки про Турне

Наталья
13 жовтня 2022, Обслуговувався(лась) в турагентстві: Киев, он-лайн
Большая благодарность Алене за качественно подобранный автобусный тур по Европе "Побачення в Парижі", организация тура на высоком уровне, очень информативный, посетили Будапешт, Мюнхен, Париж, Зальцбург, без ночных переездов, отели были отличные!!!
Мария
09 серпня 2022, Обслуговувався(лась) в турагентстві: Вышгород, пр-т Шевченко 6-А
Покупала квиток в Анталію у дівчат в агенції. Дуже уважні. Завжди на зв'язку. Відповідають на всі питання. А у мене їх було багато. Знайшли потрібні дати і надійного перевізника. Дорога далека, але доїхали добре. Дякую дівчата, буду звертатися до Вас ще не раз. Ви робите добру справу в наші непрості часи!
Анжела
10 липня 2022, Обслуговувався(лась) в турагентстві: Киев, вул. Антоновича, 12, офіс 4
Довольна организацией путешествия в Турцию компанией, хотя у меня было много условий. В целом менеджеры подошли к моим фантазиям очень серьезно. Предложили сразу несколько вариантов, но когда я их отмела, не отвернулись от меня, а продолжили работать. Все очень профессионально, четко и быстро. Интересно, что я настаивала на Кемере только, а оказалось, что даже зря, и єто тоже стало причиной, что я решила дополнить отзывы о компании. Менеджеры нашли место, где гораздо комфортнее и детям, и пожилым родителям. При этом всем есть чем заняться помимо купания в море или бассейне. В итоге могу сказать, что курорт и отель идеально совпали с моими ожиданиями, просто один в один. Ездили большой семьей, три поколения, и всем было комфортно. Хочу сказать, что всегда приятно получить за свои деньги именно то, что хотел и ждал. Я с благодарностью пишу этот отзыв и уже точно знаю, с кем спланирую будущие путешествия.
Ірина
19 лютого 2022, Обслуговувався(лась) в турагентстві: Киев, онлайн
Відпочивав(ла) у готелі: Sun Island Resort & Spa, 5, Мальдіви, Арі Атолл
Відпочивали в лютому 2022 на Мальдівах в готелі Sun Island Resort & Spa. Все сподобалось: обслуговування, харчування, пляжі та сам готельний номер чудовий! Дякуємо Дар‘ї Румянцевій за супер оперативну огранізацію туру, допомогу в усіх питаннях та інформаційну підтримку протягом всієї подорожі🏝
Любов
18 лютого 2022, Обслуговувався(лась) в турагентстві: Софиевская Борщаговка, вул. Боголюбова, 32
Відпочивав(ла) у готелі: Fun & Sun Family Albatros Palace, 5, Єгипет, Шарм-ель-Шейх
Відпочивали в кінці січня 2022 у Шарм ель шейху у готелі FUN&SUN FAMILY Albatros Palace 5* . В першу чергу хочу подякувати Дмитру за чудову роботу!) Ми летіли в Єгипет перший раз з дитиною (2 роки). Побоювань було багато особливо за дитяче харчуванням, Дмитро запропонував декілька варіантів але наголосив на найбільш підходящому нам за що я дуже вдячна! І взагалі планувати відпустку з Tурне дуже зручно, поскільки пропозиції з різних тур агенств , відповідно більший вибір! Однозначно рекомендую!
Інна
11 лютого 2022, Обслуговувався(лась) в турагентстві: Софиевская Борщаговка, вул. Боголюбова, 32
Щоразу після подорожі стараюсь залишити відгук(адже сама не раз ними користувалась). Так от.звернулись до компанії "ТУРНЕ",тур нам підібрали швидко,Катя враховала всі наші побажання.І...за добу ми насолоджувались Занзібаром!!!Дякуємо за гарний сервіс.швидкість.надійність!!! Рекомендую!!! Звертайтесь до компанії "ТУРНЕ"-НЕ ПОШКОДУЄТЕ!!!
Лариса
29 грудня 2021, Обслуговувався(лась) в турагентстві: Киев, он-лайн
Дякую Віроніці за чудовий відпочинок!Все було дуже класно.Дякую за підтримку і супровід звернусь ще обов'язково
Володимир
09 грудня 2021, Обслуговувався(лась) в турагентстві: Киев, он-лайн
Організовував поїздку перший раз. Хоча закордоном був не одноразово і хотілось щоб не гірше🙂 Радий що зірки зійшлись і наш туроператор була Вероника Волох. Вероніці велике дякую, за терпеливість і секурпульозність🤗 Однозначно рекомендую, всі побажання будуть враховані. Наш готель був те що треба Hotelux Oriental Coast Marsa Alam. Довго вибирали, бо знаю по відгуках що на різне потрапляється. В нас все бомба на 100% рекомендую.
Вероника
13 грудня 2021
Володимир, дуже вдячна за Ваш відгук) До нових зустріячей!
Віта
09 грудня 2021
Дуже вдячна тур агенству Turne за гарний відпочинок.Дійсно професійний підхід: зв'язок24/7.З документами все ок. Поради щодо екскурсій та їх цін .Море позитивних емоцій вам гарантовано.Дуже раді бути вашими клієнтами,ви найкращі.
Євгеній
08 грудня 2021, Обслуговувався(лась) в турагентстві: Гайсин, вул. Першого травня, 77
Відпочивав(ла) у готелі: Doubletree by Hilton Sharks Bay (ex. Hilton Sharks Bay), 4, Єгипет, Шарм-ель-Шейх
З дружиною обрали тур до Єгипту у сонячний Шарм ель Шейх. Ми звернулись до перевіреного та найкращого менеджера Лесі Сіньковської. Ми дуже вдячні за турботу та підтримку 24\7. Я з радістю раджу звертатись у це агенство. Дівчата (Віталіна, Леся та Олеся) з великою відповідальністю ставляться до своєї роботи та піклуються про своїх клієнтів. Відпочинок у Шармі був нейморівним. Ми проживали у готелі Hilton Sharks Bay , біля площі Сохо. Харчування у готелі різноманітне від овочів до смачних морепродуктів. Море та кораловий риф бомбезні. У цілому відпочинок вдався на всі 100%, ми задоволені. Та ще не раз звернемось у це агенство.
Евгения
05 грудня 2021, Обслуговувався(лась) в турагентстві: Гайсин, вул. Першого травня, 77
тур 'Амурний тиждень в Амстердамі і Парижі' Очень рады, что обратились именно в этот офис, прекрасные сотрудники, Леся i Вiкторiя, очень вежливые, доброжелательные , действительно клиентоориентированные специалисты. Ответили на все наши вопросы, оказывали сопровождение в течении тура. Я бы сказала, что они сделали 'большее чем могли', мы будем обращаться для дальнейших путешествий, и я могу смело рекомендовать всем, так как люди несут ответственность за свою работу и искренне хотят чтобы ваш отдых прошёл приятно. Тур прошёл замечательно, руководитель группы Ульяна также оставила хорошие впечатления. Путешествие прошло очень спокойно, . Кроме того, мы белорусы, которые живут в Польше, из-за этого у нас было больше нюансов с покупкой тура, но нам абсолютно во всём помогли и все вопросы были решены. Спасибо за путешествие! :-)
Леся Сіньковська
08 грудня 2021
Пані Євгенія, дуже дякуємо за Ваш відгук) Працюємо з любов'ю для своїх туристів!
Milana
28 листопада 2021, Обслуговувався(лась) в турагентстві: Киев, он-лайн
Відпочивав(ла) у готелі: Utopia Beach Club, 4, Єгипет, Марса-Алам
Дякую менеджеру Лізонькі , за супер підібраниий тур. Відпочинок в Єгипті Марс Аламм готель Utopia Beach Club😍😍😍 Моя родина і Я задоволена отелем, хорошою їжею а головне суперським майже мальдівським морем , пляж чистий, море шикарне зовсім близько до готелю, велика квітчана і озеленення тереторія , ідеально прибрані номера ...Тур фірма і моя дівчинка Лізонька супер 🔥🔥🔥🔥 Рекомендую ...PS за блаблакар особисте дякую😉??
Оксана
03 листопада 2021, Обслуговувався(лась) в турагентстві: Киев, он-лайн
Відпочивав(ла) у готелі: Water Side Resort & Spa, 5, Туреччина, Сіде
Вітаю! У жовтні 2021 були в Туреччині. Обрали готель в Сіде Water side. Дуже задоволені відпочинком у ньому. Уважний персонал, цілодобово- їжа у ресторанах, яких є декілька в приміщенні, окремо солодкі ресторанчики, також на пляжі обід можливий, біля басейну. З голоду не помреш точно. Їжа смачна. Нам ще дісталась увага менеджерів- це віп-коктейлі та святково прикрашені столи - ось такий індивідуальний підхід. Кімнату брали стандарт. Ну, номер трохи потребує ремонту, вигляду на море не було, бо 2-й поверх, але курс на море😂. Але ми в номері не сиділи. Зате щоденне прибирання обслугою номерів косметично, і слідкували за наявністю засобів( мило, шампунь, папір, гель), цього клали вдосталь. До моря 4хв, маршрутка довозила від готелю готелю за 30сек. Від join up було кураторство. На екскурсіі брали путівки від них. Нічого не шукали в місті, так надійніше. Політ на кулі в Памукале нас вразив, лиш потребуйте уточнень щодо бусів-перевізників, щоб були справні , та беріть теплий одяг( якщо це осіння пора). Були в Античному Сіде, насолоджувалися морем, та відвідали недалеко анталійський Дісней! Були лиш 5 днів. Отримали масу емоцій. Для нас було важливо щедрість готелю і емоціі в подорожі. Ми це отримали! Рекомендуємо і туроператора, і туркомпанію, і нашу улюблену Альоночку Заньковець, яка нам підібрала тур. Вже не вперше гарно! Радію нашому спілкуванню і якісному двосторонньому зв'язку
Зеньковец Алена
12 листопада 2021
Оксана, дуже дякую Вам за теплий, душевний и такий важлий для мене відгук!
Людмила
02 листопада 2021, Обслуговувався(лась) в турагентстві: Буча, вул. Вокзальна, 97-а
Відпочивав(ла) у готелі: Scylax Family Club, 5, Туреччина, Аланія
Зазвичай відгуки не залишаю, але не цього разу) Хочу дуже подякувати Людмилі. Поїздка була спонтанною, дуже хвилювались, так як раніше не співпрацювали ні з Турне ні з Людмилою. Менеджер порадила нам чудовий готель і не прогадала. Все було на рівні, повернулись дійсно і задоволені і відпочивші, хоч буває так не завжди( досвід такий є нажаль) Вона була з нами на звязку 24/7. Допомагала у всьому, ми відчували себе дійсно не самотніми зі своїми сумнівами та питаннями. Дякуємо велике, будемо звертатись ще))
Андрій
25 жовтня 2021, Обслуговувався(лась) в турагентстві: Гайсин, вул. Першого травня, 77
Відпочивав(ла) у готелі: El Malikia Abu Dabbab, 5, Єгипет, Марса-Алам
Виражаю величезну вдячність дівчатам з Гайсина - Лесі та Вікторії. Чудово підібраний тур до Єгипту на наш бюджет. 24/7 он-лайн супровід, від варіантів готелів до повернення додому. Абсолютно всі наші кроки були під чутким супроводом. Наша подорож пройшла легко та безтурботно. Ще раз ДЯКУЮ!!!
Віталіна Сіньковська
08 грудня 2021
Андрію! Дуже дякуємо вашій сім'ї, що обираєте нас!
Зачекайте будь-ласка! Завантажуються відгуки.
Додайте відгук про компанію «Турне»
Додайте відгук про компанію «Турне»
Виберіть турагентство, де ви обслуговувалися
Місто
Адреса офісу
Менеджер
Виберіть готель, де ви відпочивали
Додайте фото
Просто перетягніть сюди фотографії
або виберіть файли
Вибрати файли
Ще можна завантажити 10 фотографій
Завантажуйте файли формату JPG, GIF, PNG розміром до 5Мб